Klank

 

Klankconcert met de Klank Sisters

(en gast Brother)

 

Zondag 11 juni 2023 Broerekerk Bolsward

 

 

 

Beleef jouw klankreis naar ontspanning

Al liggend of zittend beleef je de klanken die doorgaans worden ervaren als een innerlijke massage voor je fysieke lijf. De frequenties zullen diep doordringen tot in je emotionele, mentale en spirituele lijf.

Dit bevordert jouw welzijn en welbevinden.

Quality time voor jezelf, en er hoeft even helemaal niets…..

Angela neemt je mee met haar zielenzang naar een hogere frequentie waardoor je open komt te staan om de klanken beter te laten ontvangen en een diepere connectie te maken met jezelf.

Sjamoon werkt met energie dat op verschillende manieren toegepast kan worden.. Zij raakt mensen aan om hen te helpen de energie beter te laten stromen. Wanneer je niet fysiek aangeraakt wil worden heb je de mogelijkheid een houten hart bij de ingang te pakken en naast je neer te leggen.

Dorien verspreid haar liefde door het bespelen van haar instrumenten. Haar ondersteuning en ontwikkelde basis zorgt voor een veilige bedding om te kunnen reizen.

Wat is een klankconcert?

Ieder ervaart een klankconcert op zijn / haar eigen wijze.

Sommige mensen komen om energie op te doen, om ontspanning te ervaren, er gewoon te zijn en te genieten van de klanken, weer anderen komen voor diepe heling en spirituele beleving. Alles is oké.

We zijn er om elkaar te ondersteunen. En dat doen wij graag door jouw dit klankconcert aan te bieden.

We lopen rond met onze instrumenten, ook kan je helende handen in de vorm van een liefdevolle aanraking verwachten. Wilt je dit liever niet dan kan je ervoor kiezen een houten hart te pakken bij binnenkomst om naast je neer leggen, zodat wij weten dat dit voor jou niet wenselijk is.

Laat je meevoeren door de verschillende instrumenten en zielenzang voor een unieke ervaring in deze prachtige historische kerk te Bolsward.

30 Minuten voor aanvang van het Klankconcert ben je van harte welkom om jouw plekje te maken. Neem je eigen stoel / matje, deken / slaapzak, kussen en evt. sokken mee. En zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding aan hebt. Maak het jezelf comfortabel, je geniet anderhalf uur.

Na het klankconcert delen wij verse kruidenthee en wat lekkers.

Ook is er ruimte om ervaringen te delen, voor hen die dit prettig vinden.

Gebruik van toilet is beschikbaar in het bijgebouw. 

Wanneer het wat kouder is zorgen wij voor een verwarmde ruimte.

________________________________________________________________________________________________________

Adem in.. adem uit…

Dat is al heel lang mijn motto en ik heb daar zelf al vaak veel baat bij gehad. Ik houd mij bezig met iedereen om me heen bewust te maken van hun ademhaling. Waar nodig help ik mensen met oefeningen voor de verbetering van hun ademhaling en de eventuele klachten die daar mee samengaan.

Ik ben Sjamoon. Met mijn heldervoelendheid nodig ik je uit om de verbinding aan te gaan met datgene wat aangeraakt wil of mag worden.

Klank, aanraking en yoga zijn voor mij de hoofdtools die ik gebruik in de sessies die ik geef.

Iedereen heeft een eigen identiteit, bekijkt de wereld op zijn eigen unieke manier. De een ziet meer, de ander hoort meer en weer een ander voelt meer. Iedereen uit zich hierin op zijn of haar unieke manier. De ene wordt druk, de ander juist stil, er is hierin geen goed of fout.
In deze tijd die bol van de prikkels staat; moeten, moeten, stress om gek van te worden, chaos, onrust en geen orde en raken mensen uit balans. Ik geloof in handvatten bieden en dat er voor ieder mens een unieke manier is om hiermee om te leren gaan. Rust vinden in jezelf, wat er om je heen ook gaande is, dan bedoel ik niet jezelf ervoor afsluiten, maar zelf kunnen kiezen hoe je daarop reageert, of niet reageert. Die handvatten moeten we zelf vinden, ik kan daarbij als hulpmiddel fungeren.

Kijk ook op mijn website voor meer informatie:

www.sjamoon.nl

Of neem een kijkje op Sjamoon Wons | Facebook

________________________________________________________________________________________________________

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is de diepste klank”

Tao Meng


Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. Zielenzang. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat door te voelen. Ik ben een instrument. Ook gebruik ik verschillende instrumenten uit diverse windstreken.

Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelfhelend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag deze muzieksleutel aan om jezelf (opnieuw) in balans te brengen van lichaam, geest en ziel.

Mijn naam is Angela, voor meer informatie over groeps- en individuele sessies, zowel privé als bedrijfsmatig, voor jong en oud, nodig ik je uit een kijkje verder te nemen op deze site. www.soulgift.nl

Of check Soul Gift Sounds | Facebook

________________________________________________________________________________________________________

“Doe elke dag iets waar je blij van wordt”

Dat is mijn kernspreuk. Het maakt dat ik in mijn kracht blijf staan en me van daaruit kan verbinden met mensen, dieren en de natuur om me heen.

Zo word ik ook blij van klank!

Klank in vele vormen en die me diep raakt zoals een vogel die fluit, (mantra)zingen, instrumenten bespelen. Klank die door alle lagen van ons lichaam reist en die je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau kan aanraken. Klank die je uitnodigt om bij je diepste kern te komen en die kan zorgen voor een diepe, weldadige ontspanning.

Door de klank heen kom je bij de stilte, stilte die ik ook zo hard nodig heb om mijn leven in balans te houden. In die stilte kom ik weer dicht bij mezelf en ontvang ik inzichten.

Ik ben mijn hele leven al geïntrigeerd door klankschalen en 4 jaar terug, tijdens een basiscursus klankschaalmassage, werd ik diep geraakt door de klank van een grote klankschaal. Het werken met klank is sindsdien niet meer uit mijn leven weg te denken en het is een prachtige aanvulling op het werk dat ik al deed, namelijk yoga- en (kinder)coach.

Het is mijn passie om kinderen en volwassenen te begeleiden tijdens een moeilijke fase van hun leven en ze weer op weg te helpen naar het voelen en voeden van hun eigen kracht. Dit doe ik door een combinatie van yoga/coachsessies waarbij ik ook klank inzet. Daarnaast geef ik klankmassages, klankbaden en klankconcerten, één op één of in groepen. Hierbij gebruik ik klankschalen, gong en handpan en nog vele andere etnische klankinstrumenten. Dit alles doe ik vanuit mijn praktijkruimte aan huis in Bolsward.

“The healthiest response of life is joy”

Deepak Chopra

Mijn naam is Dorien Osinga en ik ontmoet je graag!

Je kunt me vinden op www.springinjevel.nl

En De Klankkamer | Facebook

________________________________________________________________________________________________________

“Ik voel me thuis wanneer ik muziek en dieren om mij heen heb”

Hallo, mijn naam is Wladimir. Zolang als ik mij herinner heb ik een passie voor muziek, instrumenten en zang. Ik heb altijd veel muzikanten om mij heen gehad en zong vroeger ook in bands.

De klank is mij toegekomen in de liefdesrelatie met Simone. Ik ben hierin meegegroeid met haar.

Ik ben een autodidact, en toen ik zelf een didgeridoo in handen kreeg, voelde ik een diepe connectie met dit inheemse geluid. Zo ook met de handpan en de djembé. Deze instrumenten zet ik graag in tijdens een klankconcert.

Ik voel in ritmes en ben een lopende “shazam”. Wanneer ik een lied hoor, weet ik meestal van wie dit is. Ik weet veel over verschillende muziekstijlen en de geschiedenis hiervan.

Improviseren doe ik het liefst, vooral met anderen. Ik ben graag in het moment van het hier en nu zonder veel woorden te hoeven gebruiken.